2018

Проф. дсн Румяна Стоилова в предаването “Нещо повече” по Хоризонт за равнопоставеността на половете.

Доц. д-р Алексей Пампоров в www.marginalia.bg за инициативата “Посланик за един ден” на послоството на Великобритания в София.

Гл. ас. Силвия Борисова в предаването АГРОТЕМА на AGRO TV представя актуалните проекти, които бяха презентирани в постер-сесия при представянето на Института за изследване на обществата и знанието: “Наука. Социални иновации. Експертиза в полза на обществото.”

Гл. ас. Силвия Борисова в предаването “По-полека” на Дарик радио разказва за изследването си върху тишината и мълчанието от гледна точка на естетиката.

Още по темата тук.

Проф. дсн Емилия Ченгелова в радио София за представянето на Института за изследване на обществата и знанието в кампанията “БАН представя своите институти” на 26. 02. 2018г.

Проф. дсн Румяна Стоилова представя в предавнето “Хоризонт до обед” по БНР дейността на Института за изследване на обществата и знанието

Още по темата тук, тук и тук

Проф. Стоилова: Удовлетвореността от обществото е предпоставка младите хора да се върнат в България

Цялото интервю можете да чуете тук.

Доц. д-р Алексей Пампоров анализира в www.marginalia.bg необходимостта от приемането на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие.

Повече  по темата за ратифицирането на Истанбулската конвенция  можете да чуете от доц. д-р Алексей Пампоров и по БНТ1